Today I clocked in and checked email. I also made sure that eTime was up to date and that I knew the number of hours remaining to be done for my internship. A major thing I accomplished today was refining the distribution system for the PA media contact lists.
I also drew upon my experiences as an over-the-phone technician and called newspapers serving Adams County. I observed that the people I spoke with were quite friendly and willing to provide the information I was after. Moving forward, Stephanie and I are hoping to meet for a demonstration of the contact distribution system I learned about for Outlook.
- 9:11-11:23 (132min)
- 11:57-2:36 (159min)
- 8:04-8:28 (24min)
- 9:20-9:34 (project work) (14min)
- 9:34-10:47 (73min)
- 12:19-1:12 (53min)